VRAGEN? BEL MIJ

Igor  Poegatsjov
EN NL RU DE KA Igor Poegatsjov +31 10 415 74 88 +31 65 383 00 95 Andere verkopers
Wilt u door ons gebeld worden?

Vul hieronder uw gegevens in voor een terug-bel-afspraak

Over ons

Wie zijn we

Van Schaften Trucks B.V. is sinds 1977 wereldwijd één van de grootste onafhankelijke organisaties in het in- en verkopen en het importeren en exporteren van gebruikte trucks, trailers en andere zware bedrijfsvoertuigen.

Zowel bedrijven als particulieren weet Van Schaften Trucks B.V. al jaren feilloos te vinden. Ons bedrijf telt momenteel 30 enthousiaste servicegerichte werknemers met de benodigde technische en logistieke kennis. Dankzij onze optimale dienstverlening en wereldwijd betrouwbare netwerken, handelen wij in alle Europese merken bedrijfsvoertuigen tegen concurrerende prijzen én kunnen wij u van A tot Z adviseren en assisteren bij het in- en uitvoeren van uw voertuig. Bij ons kunt u al op de dag van aankoop rijden!

Van Schaften Trucks B.V. is ook uw betrouwbare import- en exportpartner ingebruikte voertuigen.

Waarom van Schaften?

De grootste haven ter wereld lag al in 1977 om de hoek. Inclusief geweldige wegen richting de rest van Europa. Nederlandse trucks hadden en hebben wereldwijd een goede naam: altijd goed onderhouden en betrouwbaar. Net als toen is onze oprichter Johan van Schaften (sr.) er nog steeds een van aanpakken, oplossen en extra service bieden.

Zo ook de hele familie die ons bedrijf vormt. De sfeer is hier informeel en de lijnen zijn kort. Dit komt door het relatief kleine team waarmee wij werken bij Schaften Trucks.

Wij hebben met keihard werken en extra service bieden zo’n grote slagkracht opgebouwd, dat we ook grote partijen makkelijk aan kunnen kopen en verkopen. Daarnaast kunnen wij werkelijk iets unieks in de wereld bieden:
Een totaalpakket niet alleen qua service, maar ook qua vrachtwagens, machine en kranen. Inclusief (eventuele) leasing, verzekering, afhandeling, logistiek, alles.

Johan van Schaten (sr.) roept het al jaren:
‘Ken niet, dat kan niet!’

Schaften Group

Schaften Group, het klinkt groot en onpersoonlijk, maar niets is minder waar. Hoe groot en wereldwijd opererend wij ook zijn geworden, we behouden ons karakter als familiebedrijf.

Schaften Group is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Een bewuste keuze, zodat wij op deze manier u de beste extra service kunnen bieden.

Schaften Group diagram

Historie


Van Schaften Trucks koopt, verkoopt, importeert en exporteert al ruim 36 jaar gebruikte vrachtauto's, trekkers, opleggers en ander groot materiaal.

Schaften Trucks is opgericht in 1977 door Johan van Schaften. En nu ruim 36 jaar later is het nog steeds een hecht familiebedrijf met 30 zeer servicegerichte medewerkers. En dat is dan ook precies de kracht van Schaften Trucks. De servicegerichte aanpak gecombineerd met de cultuur van een hecht familiebedrijf.

Uitstekende service

De uitstekende service van Schaften Trucks is in alle facetten merkbaar. Bij verkoop worden alle voertuigen uitvoerend nagekeken en in goede staat afgeleverd. Wanneer het vervoeren van een voertuig als geheel te prijzig is, haalt Schaften Trucks de voertuigen uit elkaar en wordt deze in onderdelen verscheept naar de locatie. Daar wordt het voertuig vervolgens weer in elkaar gezet.

Tijdens het gehele proces ontzorgen de medewerkers de klanten volledig door hen van begin tot eind te begeleiden. Door een nauwe samenwerking met rederijen en expediteur weet Schaften Trucks steeds nauwkeurig waar het voertuig zich bevindt en wanneer de aflevering plaatsvindt. Daarnaast is alle kennis in huis betreft douanedocumenten, -formaliteiten en -voorschriften en in- en uitvoerbepalingen.

Deze enorme servicegerichtheid en kennis die je ook terugvind in het klantenbestand. Een groot deel van de klanten bestaand uit vaste klanten met wie Van Schaften een sterke relatie onderhoudt. Daarnaast groeit het aantal klanten fors, juist door die service en kennis.

Groei

"Het lijkt nog niet zo lang geleden dat de facturen nog met de hand werden geschreven, of later door de boekhouder werden uitgetypt als een vrachtwagen was verkocht. Het is onvoorstelbaar hoe snel dat allemaal veranderd is."

"Inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben we 30 zeer servicegerichte mensen in dienst, die de juiste administratieve, technische en logistieke kennis in huis hebben om onze klanten optimaal te kunnen bedienen." De wereld is het werkterrein.

TREKKER KIPPERS MIXERS bakwagen TRAILERS COMBINATIE KRAANWAGENS MOBIELE KRANEN
OVERIGE ZWARE VOERTUIGEN
DIRECT NAAR TOTALE VOORRAAD

Zoek op referentie nummer